Sunday, November 15, 2009

-RFC-

salam......

rase nyer dah 2 post aku wat dari rase dalam hati kan............. erk............ sejak bile aku jadi jiwang ni pon aku tak tahu............. mungkin sbb umor dah semakin meningkat kot............. huhuhu.......... yer la........... umor n kehidupan................ nak cari 'someone'.............erk............. tak perlu kot........... hhuhu............. rase nyer hari masih muda............. huhu................ yg penting................ ENJOY..............!!!!!!!!!!!!!!!!!! bercakap mengenai enjoy................. atau dalam bahasa melayu nyer seronok/keseronokan........... wat eva.............. dan dalam bahasa lain nya di panggil RONGGENG..............yeay............... itu la tajuk entry kali ini.................

RFC - RONGGENG FAN CLUB

tak sangke ade gak bende ni................. kenape tertubuh nye club ini? hokkeh.............. kami adalah dari GAFIMMERS................ yang mempunyai hubungan yang amat rapat............. dan minat yang sama.............. dianggotai oleh beberapa 'remaja' ............... yang berada di kalangan umor yang amat berbeza............... tetapi mempunyai 'kepala' yang hampir sama.............

kenapa tidak menggunakan nama GAFIMMERS sahaja? ya kerana ade sedikit kekeliruan antara orang2 sekeliling............... jadi kami tubuhkan kumpulan kami sendiri............... tapi jangan salah paham................... kami masih lagi GAFIMMERS tegar................. yang menyokong AFIQ HAKIM AHMAD................... tetapi kami sering mempunyai aktiviti yang amat 'luar biasa'............... RFC is one of club yang aku join yg mempunyai tahap kemampuan RONGGENG yg aku cari selama ini...............

bila tertubuh nya club ini? bulan lepas kot........... ittuew saje yg aku leh kate kan ............ exac date aku tak pasti............. tapi bende ni sudah mula di propose di OLD TOWN bangsar or kerinchi aku pon tak pasti................... *setiap kali sebut name ittew aku masih teringat akan statement kak mell................ sangatt bermotif hokkeh..............

anggota? eemmm.................. tidak perlu dikatakan disini la................ sume ade di facebook............ dalam 20 org kot............... tapi tidak sumer nya aktiv................ seperti aku.......... aku berada di JOHOR............... so aku hanya akan mengikuti aktivitas sekiranya aku berada di KL............. eeemmmmm..............

sebut tentang aktiviti................... apakah aktiviti RFC ini? RONGGENG ...... ofcoz.............. tapi ronggeng yg macam mane? hokkeh................. main aktiviti kami adalah............. KAREOKE......... wajib......... MOVIE............ so far aku tak pernah join g tgok movie lagi............. BOWLING............ ya....... game fabret............ WILLIAM............... hah............. ittew adalah tempat makan rasmi kami............... wah gittew................. huhu............. *nasi goreng ketam yg special*.......... STALKER............ sofar aku tak pernah join stalker................ tapi ade la beberaper org........... huhu................. LAWATAN............... atau lebeh dikenali sebagai LAWATAN BERMOTIF............... huhu................ so far kami sudah sattle 2 aktivi besar.............. iaitu MEGA RONGGENG........... n................ LAMOKES............... dan ittew.......... adalah aktiviti yg amat kami taidak dapat lupakan...............

ade yg nak join.................... harap maaf................... kami club tertutup............ kelab suke suke hati................. hahahahaha.......................

sampai disini mungkin kalu ade yg hendak di tambah akan kami wat lagi entry baru................. hokkeh..................... daaaa................

8 comments:

miss hannan said...

keh2...statement bermotif kak mell....
wakaka.....
anyway proud to be a part of RFC..yeah~

miss hannan said...

lupe nk ckp satu mende neh....

CECEPAT PINDAH KL.....muleh ronggeng tetiap minggu!!

songo said...

mmg nak pindah................... awal tahun depan paling cepat kot.............. kalu tak pon dalam pertangahan.................. huhuhuhuuhuhu............... tak sabar..................

sally_8176 said...

huhuhu...nak join leh??? leh r abang...kitew suke gak ronggeng2 neh..

sally_8176 said...

tp kans...LAMOKEs tuh hapew yek..mst best kans...abg cam sukati jewk...

Ash said...

haha..so sweet to read the contents bout RFC..^^,

Proud n glad to have u as a member in diz club ^^,

bak kata deknan, cepat2 pindah KL weyh~! leh join aktibiti yg takat neh lom sempat uol join cam muvi n stalker tuh...wakaka...;-)

Mell's Delite said...

apekah statement ai tu ye?? ai lupe larh...

songo said...

motif kak mell luper? hikhikhik