Friday, December 18, 2009

-ABOUT ME-

salam....

hahaha..... aku rase cam nk post aku nyer ABOUT ME kat FB.... yg buat org sumer gelak....... ni aku wat mase kat friendster lagik...... time tengah mengong... hahaha nah bace.....

name sebenor aku NABIL FAHMI BIN MOHYIDIN......................
*Saya seorang yang simple.
*Saya ni jenis tak pilih kawan, tapi saya tak suka kawan dengan lelaki jek, sebab kawan-kawan lelaki saya semuanya gay.
*Ramai orang kata saya tak hensem, saya tak pedulikan semua tuh.
*Saya benci dengan lipas, sebab lipas lari laju, sebab tuh saya tak sempat pukul dia.
*Saya suka dengan mak saya, sebab saya anak dia.
*Saya suka pergi tandas, sebab bila dah jatuhkan saham, saya rasa lega.
*Tiap-tiap hari selasa saya akan balik kampung sebab kucing saya akan melahirkan seorang anak. *Saya selalu tumbuk pc sebab kalah main game counter strike.
*Tiap-tiap hari jumaat saya suka makan cendol sensorang sebab masa tuh semua orang pegi sembahyang jumaat.
*Saya suka minum air horlicks sebab dalam iklan tv kata beli 2 percuma 1 anak patung.
*Saya dulu famous sebab saya dulu kawan dengan kajol.
*Saya lebih rela kawan dengan cimpanzi berbanding kawan-kawan saya sebab diorg semua tak hensem.
*Saya suka kat mariah carey tapi dia tak hiraukan saya.
*Saya tak suka berbasikal sebab saya takde basikal.
*Saya suka tido dengan bantal daripada tilam sebab tilam tak boleh dipeluk.
*Saya suka dengan baby sebab bila baby senyum saya rasa baby tuh nak ngorat saya.
*Saya tak suka main kejar-kejar sebab takde sapa nak kejar saya.
*Saya suka makan lemang sebab pasal lemanglah saya kantoi puasa tahun lepas.
*Saya tak suka dengan Britney Spears sebab dia seksi, mak saya marah.
*Saya benci cicak sebab cicaklah membuatkan pc saya kejung.
*Saya tak suka dengan zhareef sebab dia pernah ajak saya curik tayar lori.
*Ramai perempuan suka kat saya sebab saya pandai masak.
*Saya suka kluar shopping hanya untuk membeli cili api.
*Saye suke makan chipsmore yang di beli oleh adik saye.
*itu sajer setakat ini....

haha..........

3 comments:

miss hannan said...

haha...mmg lawak weyh......!

sally_8176 said...

wawawawwaa..
baru bacew...
mcm bukan ko jewk..
tp kdg2 bacew mcm ko...
ngah dok ulang2 VC destinasi cinta neh...
kangen samew kamoo laa dek...

songo said...

motip bkan cam ai tapi kenkadang cam ai?

ciss... haha

kak sally n hannan: miss uols so much....